Helaas - ook onze lessen kunnen door de Lockdown niet doorgaan

U heeft het uiteraard vernomen, alle sportscholen, theaters etc. gaan dicht. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de lessen van de Musical Fabriek. 
Vooralsnog stellen we de workshops uit, en hopen we dat we in de voorjaarsvakantie alsnog deze leuke lessen kunnen aanbieden, in een heel ander jasje natuurlijk, bol van de lente kriebels. 
We houden u uiteraard op de hoogte middel deze pagina en onze socials.

NB: heeft u al gereserveerd? Als u de reservering wit laten staan hoeft u niets te doen. 
Wilt u uw reservering intrekken? Neemt u dan alstublieft contact met ons op, eventueel overgemaakte lessen, storten we dan z.s.m. terug

Programma 8 tot 12 jaar

Created with Sketch.

Datum/tijd: nt.b. | Koorzang (10/12 jaar)
Om het voorjaarsgevoel te stimuleren, is niets zo lekker als zingen. Samen met docent Irene Borst gaan we aan de slag met een lied, dit keer uit de popmuziek!  Aan 't eind van de workshop zingen we misschien wel als Adele of Suzan en Freek!

Datum/tijd: n.t.b. | Poppenspel
Docent en performer Karin van Vliet leert je de kneepjes van het (hand)poppenspel. Afgelopen seizoen heeft Karin gespeeld in de voorstelling Peter Pan, van Theater Terra, waar de ze poppen tot leven bracht! In deze workshop leer je heel handige en leuke basistechnieken om van bijvoorbeeld een simpele sok een toneelstuk te maken met een handpop!

Datum/tijd: n.t.b. | 15:45 - 17:15 Slapstick (&stagefight)
Alles over nep vechten op theatrale wijze en je komische talent tot uiting laten komen. Deze slapstick workshop van Pepijn Jehee is absoluut een aanrader voor wie zin heeft in een potje lachen, gieren en brullen! Weet je niet wat slapstick is? Genoeg voorbeelden te vinden!

Datum/tijd: n.t.b. | 17:30 - 19:00 Dans
Een - hip hop - show - musical choreo' in één? Laat dat maar aan onze enthousiaste docent Jaimy Buck over! In de workshop helpt de Jaimy je aan de vetste moves en gaat ze je drillen om te knallen op 't podium. 

Waar en wanneer

Created with Sketch.

Locatie - Laan van Poot 355A
Wanneer - N.t.b
Tijd: tussen 15:45 en 19:00
Kijk voor specifieke tijden op het programma

Praktische info 

Created with Sketch.

Kosten: €15,00 per workshop 
NB: kom je 3 workshops volgen? Dan krijg je €2,50 korting.

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je van ons een bevestiging. 
Overmaken kan naar NL96 INGB 0005580448 t.n.v. IRENE BORST te Monster o.v.v. naam leerling - en de naam van de workshop